Tunnettu – Toimiva -Tarpeellinen

Kumppanuustalo Hilma on kaikille avoin yhteisöllinen kansalaistoiminnan keskus sekä yhdistysten kokoontumispaikka. Kumppanuustalo Hilmalta löytyy monenlaisia edullisia tiloja kokouksiin, tapahtumiin, kerhoihin ja kohtaamisiin.

Langaton nettiyhteys, astiasto 60:lle henkilölle sekä ajanmukaiset kokouslaitteet vastaavat hyvin erilaisten yhdistysten tarpeisiin. Kumppanuustalon tilat ovat esteettömät ja täällä kokoontuu jo yli 80 yhdistystä. Kumppanuustalo Hilma toimii myös aktiivisesti haminalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi yhdistyksien toimintaa tukien ja yhteistyötä kehittäen. Hilmalla järjestetään erilaisia koulutuksia yhdistysten tarpeiden mukaisesti.

Kumppanuustalon tilavaraukset sujuvat helposti, joko puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka piipahtamalla paikan päällä. Varaustilanteen voit tarkistaa Kumppanuustalon nettisivuilta. Lisätietoja kumppanuustalon toiminnasta saat toiminnanjohtajalta tai järjestösuunnittelijalta.

Kumppanuustalo Hilma

55 minutes 56 seconds ago

Havukranssityöpajassa maanantaina 11.12. klo 16-19 on vielä mukavasti paikkoja jäljellä! Työpaja on maksuton. Varaa paikkasi: 040 7517955 kumppanuustalo.hilma@gmail.com Mukaan mahtuu 15 henkilöä!

Kumppanuustalo Hilma

9 hours 26 minutes ago

Vapaaehtoisten päivä on kansainvälinen juhlapäivä, jota juhlitaan 5.12.2023. Vapaaehtoisten päivän tarkoituksena on huomioida ja kiittää vapaaehtoisia heidän tekemästään tärkeästä työstä. Kiitos vapaaehtoinen, olet tärkeä! ❤️

Mukana toiminnassa