Ajankohtaista

 

Hilman avoin nettiyhteys

Komponenttipulasta ja toimitusvaikeuksista johtuen Hilmassa on ollut luvattoman pitkä tauko nettiyhteyksien toiminnassa. Pahoittelut tästä vielä kerran. Yhteydet toimivat nyt olohuoneessa, alakerran kerhohuoneessa, keltaisessa ja sinisessä kabinetissa. Muihin tiloihin laitteita odotetaan yhä. Kirjautumisohjeet löytyvät kyseessä olevista tiloista.

Iloa Arkeen -toiminta käynnistyi 9.1.2023

Iloa Arkeen -toiminnan kevätkausi starttaa tammikuun toisella viikolla. Tarjolla on mm. digiopastusta, naisille oma tarinaryhmä, taidekahvilaa, peli-iltoja ja digisulatteluja. Tutustu toimintaan tarkemmin:  säännöllinen toiminta ja tapahtumat, koulutukset ja teemapäivät.

 

Kohtaamispaikkatoiminta on kaikille avointa!

Hilman kohtaamispaikka on avoinna ma-ke klo 9-15 ja pe 9-14. Tervetuloa kohtaamaan muita, keskustelemaan ajankohtaisista asioista, nauttimaan kuppi kahvia ja lukemaan päivän lehdet. Kevään ohjelmassa on mm. asiantuntijaluentoja, digiopastusta, kättentaitoja ja mukavaa yhdessä oloa! Sisältötoiveita voi myös aina esittäjää ja niitä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Tutustu toimintaan tarkemmin: Kohtaamispaikkatoiminta ja Kohtaamispaikassa tapahtuu.